Deliveries done better

Μειώστε τα κόστη παραδόσεων, προσφέρετε μια μοναδική εμπειρία στους πελάτες σας.

Trusted by the top brands

All-in one Lastmile Solution

Η πλατφόρμα Lastmily απλοποιεί τα lastmile logistics,  δίνοντάς σας τη δυνατότητα να χειρίζεστε τις καθημερινές λειτουργίες στο δίκτυό σας αποτελεσματικά και χωρίς κόπο, προκειμένου να μειώσετε το κόστος λειτουργίας σας, να εξασφαλίσετε αξιόπιστες και έγκαιρες παραδόσεις και να ανταποκριθείτε στις ολοένα και πιο απαιτητικές προσδοκίες των πελατών.

Τι προσφέρει

Βελτιστοποίηση διαδρομών με AI

Βελτιστοποιήστε τις παραδόσεις με βάση τις ανάγκες σας λαμβάνοντας υπόψη παραμέτρους όπως ο όγκος, το βάρος και τα χρονικά πλαίσια, προσαρμοσμένα στις πραγματικές προκλήσεις, όπως ο συνδυασμός οδήγησης και περπατήματος.

Εμπειρία 360 μοιρών

Διαχείριση συνολικής παράδοσης: από το πρώτο έως το τελευταίο μίλι, συμπεριλαμβανομένης της πληρωμής κατά την παράδοση, του κόστους μεταφοράς, του crossdocking και της διαχείρισης αποθήκης.

Tracking παραδόσεων

Παρακολουθήστε τις παραδόσεις των πελατών από την τοποθέτηση της παραγγελίας έως την παράδοση, διασφαλίζοντας on-time αξιόπιστες παραδόσεις.

Εμπειρία παραληπτών

Βελτιώστε την επωνυμία σας με ακριβή ζωντανή παρακολούθηση, ακριβείς ETA και ευέλικτες επιλογές παράδοσης, συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης PUDO και Lockers.

Προώθηση παραδόσεων σε delivery partners

Απλοποιήστε την προώθηση παραδόσεων σε delivery partners, μέσα από ένα σύστημα κανόνων, με live παρακολούθηση αποστολών, αναλυτικό reporting, και branded εμπειρία από την παραγγελία έως την τελική παράδοση.

Υπηρεσίες μετά την παράδοση

Αυξήστε την αφοσίωση και ξεπεράστε τους ανταγωνιστές με ανακατεύθυνση ηλεκτρονικού καταστήματος, διαφημιστικά μηνύματα και αποτελεσματική αντίστροφη εφοδιαστική.

Το πλεονέκτημα της Lastmily

0 %

Νέες πωλήσεις

0 %

Κόστη παραδόσεων

0 %

Επιτυχία πρώτης προσπάθειας

0 %

CO2 ρύποι

Καλύτερη εμπειρία για όλους

Εταιρείες διανομών

Μείωση κόστους παράδοσης έως και 40%

Βελτιστοποιήστε τις παραδόσεις με προηγμένες διαδικασίες δρομολόγησης και αυτοματοποίησης για τα ενδιαφερόμενα μέρη. Εξοικονομήστε καύσιμα, ενισχύστε τις παραδόσεις ανά οδηγό και απλοποιήστε τον προγραμματισμό από την παραλαβή έως την παράδοση. Βελτιώστε τη διαφάνεια, ελαχιστοποιήστε το κόστος επικοινωνίας και απλοποιήστε τις λειτουργίες σε μία πλατφόρμα.

Επιταχύνετε τις πωλήσεις σας

Ξεχωρίστε από τους ανταγωνιστές με βελτιωμένη εμπειρία αποστολής. Παρέχετε παρακολούθηση ζωντανής παράδοσης, ακριβείς ETA και αναλυτικά dashboards. Ενισχύστε την προβολή της επωνυμίας μέσω ζωντανής παρακολούθησης, προωθήσεων και εργαλείων διατήρησης πελατών. Αναβαθμίστε τις υπηρεσίες σας και διαφοροποιηθείτε στην αγορά.

Προσφέρετε μια εξαιρετική εμπειρία στους παραλήπτες

Παρέχετε στους παραλήπτες ορατότητα, ακρίβεια και ευελιξία. Το ακριβές Live Tracking με το λογότυπό σας, από την παραλαβή έως την παράδοση ενισχύει την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία παραλήπτη. Συμπεριλάβετε επιλογές παράδοσης, Lockers και ενσωμάτωση PUDO για πρόσθετη ευελιξία.

Αποστολείς

Εμπειρία όπως καμία άλλη

Παρακολουθούν ενεργά τις παραδόσεις τους μέσω ενός ζωντανού διαδραστικού χάρτη, παρακολουθούν τους χρόνους παράδοσης και λαμβάνουν ενημερώσεις παραγωγικότητας και εμπειρίας πελατών σε πραγματικό χρόνο.

Επώνυμη εμπειρία End to End

Η ενσωμάτωση του λογότυπου και των χρωμάτων τους στη ζωντανή παρακολούθηση ενισχύει την αναγνώριση της επωνυμίας, ενισχύει την αφοσίωση και δημιουργεί μια συνεκτική, ελκυστική εμπειρία πελατών που παρέχει ευκαιρίες ανόδου στις πωλήσεις.

Αύξηση 20% στη πιστότητα πελατών

Η βελτιωμένη παράδοση, η ενοποιημένη επωνυμία, οι προωθήσεις ζωντανής παρακολούθησης, η λειτουργία επιστροφής στο ηλεκτρονικό κατάστημα μετά την παράδοση και η αξιόπιστη υπηρεσία ενισχύουν τη διατήρηση των πελατών του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Μειωμένες εκπομπές CO2

Οι βελτιστοποιημένες παραδόσεις οδηγούν σε φιλική προς το περιβάλλον εφοδιαστική. Η επιλογή σας σημαίνει την επιλογή βιωσιμότητας, με τις αναφορές CO2 που παρουσιάζουν καθημερινές επιπτώσεις στην εξοικονόμηση δέντρων.

Οδηγοί
Screenshot 2024-03-08 at 10.46.40 PM

Δρομολόγηση με τεχνολογές αιχμής AI

Η δυναμική βελτιστοποίηση διαδρομής προσαρμοσμένη στον πραγματικό κόσμο της οδήγησης, λαμβάνοντας υπόψη δεκάδες παραμέτρους, όπως ο συνδυασμός οδήγησης και πεζοπορίας, δίνει τη δυνατότητα στους οδηγούς να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στο επόμενο σημείο, αυξάνοντας την παραγωγικότητα.

Εξοικονόμηση χρόνου σε κάθε στάση

Η αναλυτική πλοήγηση με ηχητικές οδηγίες εξασφαλίζει οδήγηση χωρίς περισπασμούς, βελτιώνοντας την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα. Οι λειτουργίες ενός κουμπιού της εφαρμογής Lastmily εξοικονομούν έως και 40 δευτερόλεπτα ανά στάση, συμπεριλαμβανομένων των κλήσεων, της σάρωσης, των POD και της διαφανούς πλοήγησης.

Ακριβείς ETAs και απολαυστική εμπειρία παραλήπτη

Τα εξαιρετικά ακριβή, δυναμικά ETA όχι μόνο έχουν τους παραλήπτες που περιμένουν με ανυπομονησία τις παραδόσεις στο κατώφλι τους, αλλά εξοικονομούν επίσης σημαντικό χρόνο, ενισχύοντας τελικά τη συνολική ικανοποίηση των πελατών.

Γρήγορη εκπαίδευση νέων οδηγών

Οι νέοι οδηγολι μπορούν να ξεκινήσουν απρόσκοπτα την παράδοση από την πρώτη μέρα, χάρη στη φιλική προς το χρήστη εφαρμογή και τις έξυπνες λειτουργίες της, απλοποιώντας τη διαδικασία εκπαίδευσης.

Παραλήπτες
iphone-copy-medium (1)

Live Tracking

Αποχαιρετήστε τις αβεβαιότητες παράδοσης. Μόλις ένα δέμα φύγει από την αποθήκη, οι παραλήπτες απολαμβάνουν πλήρη διαφάνεια. Παρακολουθήστε την πρόοδο του οδηγού με ακριβή δυναμικά ETA, εξασφαλίζοντας προσαρμοστικότητα καθ' όλη τη διάρκεια της παράδοσης. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να προγραμματίσουν την ημέρα τους απρόσκοπτα.

Εύκολες παραδόσεις δεμάτων

Οι παραλήπτες λαμβάνουν δέματα από προσεκτικούς οδηγούς που εκτιμούν το χρόνο τους.

Λύσεις αλλαγής παράδοσης

Δεν μπορούν να παραλάβουν; Οι παραλήπτες μπορούν απλώς να καθορίσουν πότε και πού ή να επιλέξουν βολικές αποβολές σε Lockers ή σημεία PUDO, διασφαλίζοντας την ευελιξία στις προτιμήσεις τους.

Δυνατότητες με απλότητα

Πανίσχυρη & πανεύκολη

Ζήστε τον τέλειο συνδυασμό ισχύος και απλότητας με το λογισμικό βελτιστοποίησης παράδοσης τελευταίου μιλίου. Η Lastmily προσφέρει ισχυρή λειτουργικότητα διατηρώντας παράλληλα φιλικές προς το χρήστη διεπαφές, διασφαλίζοντας ότι κάθε χρήστης, από τους αποστολείς έως τους οδηγούς, βρίσκει το σύστημα ισχυρό, αποτελεσματικό και ευχάριστο στη χρήση.

Plug and Play

Ξεκινήστε εύκολα και βελτιώστε τις λειτουργίες logistics σας χωρίς ταλαιπωρία. Απολαύστε την ευκολία της εύκολης προσαρμογής και της άμεσης λειτουργικότητας, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία – την ανάπτυξη της εταιρείας σας.

Θα την αγαπήσετε

Κατασκευασμένη με γνώμονα τους χρήστες σας, η Lastmily είναι εξειδικευμένη για αποστολείς, παραλήπτες, οδηγούς, αποστολείς και πολλά άλλα. Ο διαισθητικός σχεδιασμός εξασφαλίζει μια απρόσκοπτη και απολαυστική εμπειρία για όλους όσους εμπλέκονται στο οικοσύστημα παραδόσεων σας. Απολαύστε μια πλατφόρμα που δεν είναι απλώς αποτελεσματική, αλλά την αγαπούν όλοι όσοι τη χρησιμοποιούν.

Το δικό σας ψηφιακό οικοσύστημα lastmile

Σφυρηλατήστε το μέλλον των παραδόσεων φέρνοντας σε επαφή αποστολείς, παραλήπτες και συνεργάτες παράδοσης. Συνεργαστείτε απρόσκοπτα και δημιουργήστε το ψηφιακό σας οικοσύστημα παράδοσης, ξεπερνώντας τον ανταγωνισμό προσφέροντας μία ασυναγώνιστη εμπειρία. Μείνετε μπροστά στο παιχνίδι συνδέοντας όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη και επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο γίνονται σήμερα οι παραδόσεις.

Τι λένε οι πελάτες μας

Βραβευμένη ως η πιο επιδραστική εταιρεία της Ελλάδας στην εφοδιαστική αλυσίδα.
Screenshot 2024-03-04 at 6.26.21 PM

Τελευταία νέα

8 Προκλήσεις στα Last Mile Deliveries (και 8 Λύσεις)

Τα εμπόδια, όλων των ειδών, είναι αναπόφευκτα για όλες τις επιχειρήσεις, πόσο μάλλον για αυτές που αναλαμβάνουν παραδόσεις. Από τη στιγμή που ένας πελάτης παραγγέλνει μέχρι τη […]

👉 Live Tracking Οδηγού: Τι είναι και πώς αναβαθμίζει τα last mile deliveries

Κατα τη διαδικασία αξιολόγησης λογισμικών βελτιστοποίησης διαδρομής, οι πιο σημαντικοί παράγοντες που λαμβάνουν υπόψη τους τα courier, οι διαχειριστές στόλου και οι υπεύθυνοι διανομής είναι η αποτελεσματικότητα […]

Προσφέρετε μία ασυναγώνιστη εμπειρία παραδόσεων

Μιλήστε με τους ειδικών των πωλήσεων μας. Η ομάδα των ειδικών μας θα εμβαθύνει στα εμπόδια που αντιμετωπίζει η επιχείρησή σας, θα εξερευνήσει τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου και θα σας παρουσιάσει πώς η Lastmily μπορεί να φέρει επανάσταση στις λειτουργίες σας.