Βελτιστοποίηση διαδρομών AI

Με εμπειρία εκατοντάδων ωρών στον δρόμο, δημιουργήσαμε μια λύση τεχνητής νοημοσύνης, με ακριβή γεωκωδικοποίηση, δυναμικό προγραμματισμό και εξειδικευμένη δρομολόγηση στόλου—όλα βασισμένα σε δεδομένα πραγματικού κόσμου. Ζήστε την αποτελεσματικότητα της μηχανής Routing της Lastmily.

Αντιμετωπίστε τις καθημερινές προκλήσεις

Υψηλά κόστη παραδόσεων

Βέλτιστη χρήση πόρων, μείωση χρόνου ή χιλιομέτρων μέσω μηχανικής μάθησης.

Ασαφείς διευθύνσεις

Έξυπνη γεωκωδικοποίηση με χρήση ιστορικών δεδομένων εξασφαλίζοντας ακρίβεια και ταχύτητα.

Κενές επιστροφές

Μείωση κενών χιλιομέτρων, κερδίζοντας χρόνο και χρήμα.

Δρομολόγηση μεγάλων όγων παραδόσεων

Αποτελεσματική βελτιστοποίηση last mile για μεγάλους όγκους παραδόσεων εντός λεπτών.

Δυναμικές αλλαγές

Δυναμική, αυτόματη δρομολόγηση εισάγοντας παραλαβές ή αυθημερόν παραδόσεις και αντιμετωπίζοντας τις μεταβολές στην κίνηση.

Βιωσιμότητα

Μείωση ανθρακικού αποτυπώματος έως και 40%.

Η μηχανή δρομολόγησης της Lastmily

Το πλεονέκτημα της Lastmily

0 %

Νέες πωλήσεις

0 %

Κόστη παραδόσεων

0 %

1η προσπάθεια

0 %

CO2 ρύποι

Δυναμική, προσαρμόσιμη και αποδοτική δρομολόγηση

Δυναμική δρομολόγηση σε πραγματικό χρόνο

Προσθήκη νέων σημείων, παραλαβών, αυθημερόν παραδόσεων, αυτόματη επαναδρομολόγηση λόγω μεταβολής κίνησης ή συνθηκών χωρίς την ανάγκη επικοινωνίας με τους διανομείς.

Προσαρμόσιμη πάνω στις ανάγκες σας

Η μηχανή δρομολόγησης της Lastmily λαμβάνει δεκάδες παραμέτρους και μπορεί να ρυθμίζεται ακριβώς πάνω στις ανάγκες και στόχους της καθημερινότητά σας.

Δρομολόγηση πραγματικού κόσμου

Έχοντας αφιερώσει εκατοντάδες ώρες με διανομείς στον δρόμο, έχουμε καταφέρει να κατασκευάσουμε λύσεις που απαντούν ακριβώς στις πραγματικές ανάγκες του δρόμου.

Ανεπτυγμένη γεωκωδικοποίηση

Βελτιώστε την ακρίβεια των διευθύσεων χρησιμοποιώντας προηγμένη ανάλυση δεδομένων και μηχανική μάθηση. Ενίσχυση των διανομέων και συνεργατών και μείωση καυσίμου, αρχικές αποτυχίες παραδόσεων ενισχύοντας της κερδοφορία ανά παράδοση.

Δρομολόγηση πραγματικού κόσμου

Ισχυρή βελτιστοποίηση δυναμικής διαδρομής προσαρμοσμένη στον πραγματικό κόσμο της οδήγησης, λαμβάνοντας υπόψη ιστορικά και δεδομένα κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, κλείσιμο δρόμων και δεκάδες παραμέτρους όπως ο συνδυασμός οδήγησης και πεζοπορίας για αστικά κέντρα, δίνει τη δυνατότητα στους οδηγούς να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στο επόμενο σημείο, αυξάνοντας την παραγωγικότητα.

Ανάγκες & Περιορισμοί παραδόσεων

Βελτιστοποιείτε τη διανομή σας λαμβάνοντας υπόψη next ή same day παραδόσεις, παραλαβές και όλα τα πιθανά δεδομένα και περιορισμούς όπως διαστάσεις, βάρος, όγκος, χρονική δεύσμευση, επαναφορτώσεις, πολλαπλές αποθήκες κ.α.

Βέλτιστη χρήση των πόρων σας

Αξιοποιείστε με τους καλύτερους τρόπους τους πόρους σας όπως διανομείς, οχήματα, αποθήκες και Pudo ή Locker δίκτυα. Η Lastmily λαμβάνει υπόψη όλα τα πιθανά δεδομένα προκειμένου να βελτιστοποιήσει την αξιοποίηση όπως ώρες εργασίες και αναχώρησης, skills, σημεία εκκίνησης και τερματισμού, κατηγορίες και δυνατότητες οχημάτων δρομολογώντας διαφορετικά ένα μηχανάκι από ένα φορτηγό κ.α.

Καλύτερη εμπειρία για όλους

Μείωση κόστους παράδοσης έως και 40%

Βελτιστοποιήστε τις παραδόσεις με προηγμένες διαδικασίες δρομολόγησης και αυτοματοποίησης για τα ενδιαφερόμενα μέρη. Εξοικονομήστε καύσιμα, ενισχύστε τις παραδόσεις ανά οδηγό και απλοποιήστε τον προγραμματισμό από την παραλαβή έως την παράδοση. Βελτιώστε τη διαφάνεια, ελαχιστοποιήστε το κόστος επικοινωνίας και απλοποιήστε τις λειτουργίες σε μία πλατφόρμα.

Επιταχύνετε τις πωλήσεις σας

Ξεχωρίστε από τους ανταγωνιστές με βελτιωμένη εμπειρία αποστολής. Παρέχετε παρακολούθηση ζωντανής παράδοσης, ακριβείς ETA και αναλυτικά dashboards. Ενισχύστε την προβολή της επωνυμίας μέσω ζωντανής παρακολούθησης, προωθήσεων και εργαλείων διατήρησης πελατών. Αναβαθμίστε τις υπηρεσίες σας και διαφοροποιηθείτε στην αγορά.

Προσφέρετε μια εξαιρετική εμπειρία στους παραλήπτες

Παρέχετε στους παραλήπτες ορατότητα, ακρίβεια και ευελιξία. Το ακριβές Live Tracking με το λογότυπό σας, από την παραλαβή έως την παράδοση ενισχύει την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία παραλήπτη. Συμπεριλάβετε επιλογές παράδοσης, Lockers και ενσωμάτωση PUDO για πρόσθετη ευελιξία.

Εμπειρία όπως καμία άλλη

Παρακολουθούν ενεργά τις παραδόσεις τους μέσω ενός ζωντανού διαδραστικού χάρτη, παρακολουθούν τους χρόνους παράδοσης και λαμβάνουν ενημερώσεις παραγωγικότητας και εμπειρίας πελατών σε πραγματικό χρόνο.

Επώνυμη εμπειρία End to End

Η ενσωμάτωση του λογότυπου και των χρωμάτων τους στη ζωντανή παρακολούθηση ενισχύει την αναγνώριση της επωνυμίας, ενισχύει την αφοσίωση και δημιουργεί μια συνεκτική, ελκυστική εμπειρία πελατών που παρέχει ευκαιρίες ανόδου στις πωλήσεις.

Αύξηση 20% στη πιστότητα πελατών

Η βελτιωμένη παράδοση, η ενοποιημένη επωνυμία, οι προωθήσεις ζωντανής παρακολούθησης, η λειτουργία επιστροφής στο ηλεκτρονικό κατάστημα μετά την παράδοση και η αξιόπιστη υπηρεσία ενισχύουν τη διατήρηση των πελατών του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Μειωμένες εκπομπές CO2

Οι βελτιστοποιημένες παραδόσεις οδηγούν σε φιλική προς το περιβάλλον εφοδιαστική. Η επιλογή σας σημαίνει την επιλογή βιωσιμότητας, με τις αναφορές CO2 που παρουσιάζουν καθημερινές επιπτώσεις στην εξοικονόμηση δέντρων.

Screenshot 2024-03-08 at 10.46.40 PM

Δρομολόγηση με τεχνολογές αιχμής AI

Η δυναμική βελτιστοποίηση διαδρομής προσαρμοσμένη στον πραγματικό κόσμο της οδήγησης, λαμβάνοντας υπόψη δεκάδες παραμέτρους, όπως ο συνδυασμός οδήγησης και πεζοπορίας, δίνει τη δυνατότητα στους οδηγούς να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στο επόμενο σημείο, αυξάνοντας την παραγωγικότητα.

Εξοικονόμηση χρόνου σε κάθε στάση

Η αναλυτική πλοήγηση με ηχητικές οδηγίες εξασφαλίζει οδήγηση χωρίς περισπασμούς, βελτιώνοντας την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα. Οι λειτουργίες ενός κουμπιού της εφαρμογής Lastmily εξοικονομούν έως και 40 δευτερόλεπτα ανά στάση, συμπεριλαμβανομένων των κλήσεων, της σάρωσης, των POD και της διαφανούς πλοήγησης.

Ακριβείς ETAs και απολαυστική εμπειρία παραλήπτη

Τα εξαιρετικά ακριβή, δυναμικά ETA όχι μόνο έχουν τους παραλήπτες που περιμένουν με ανυπομονησία τις παραδόσεις στο κατώφλι τους, αλλά εξοικονομούν επίσης σημαντικό χρόνο, ενισχύοντας τελικά τη συνολική ικανοποίηση των πελατών.

Γρήγορη εκπαίδευση νέων οδηγών

Οι νέοι οδηγολι μπορούν να ξεκινήσουν απρόσκοπτα την παράδοση από την πρώτη μέρα, χάρη στη φιλική προς το χρήστη εφαρμογή και τις έξυπνες λειτουργίες της, απλοποιώντας τη διαδικασία εκπαίδευσης.

iphone-copy-medium (1)

Live Tracking

Αποχαιρετήστε τις αβεβαιότητες παράδοσης. Μόλις ένα δέμα φύγει από την αποθήκη, οι παραλήπτες απολαμβάνουν πλήρη διαφάνεια. Παρακολουθήστε την πρόοδο του οδηγού με ακριβή δυναμικά ETA, εξασφαλίζοντας προσαρμοστικότητα καθ' όλη τη διάρκεια της παράδοσης. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να προγραμματίσουν την ημέρα τους απρόσκοπτα.

Εύκολες παραδόσεις δεμάτων

Οι παραλήπτες λαμβάνουν δέματα από προσεκτικούς οδηγούς που εκτιμούν το χρόνο τους.

Λύσεις αλλαγής παράδοσης

Δεν μπορούν να παραλάβουν; Οι παραλήπτες μπορούν απλώς να καθορίσουν πότε και πού ή να επιλέξουν βολικές αποβολές σε Lockers ή σημεία PUDO, διασφαλίζοντας την ευελιξία στις προτιμήσεις τους.

Τι λένε οι πελάτες μας

Βραβευμένη ως η πιο επιδραστική εταιρεία της Ελλάδας στην εφοδιαστική αλυσίδα.
Screenshot 2024-03-04 at 6.26.21 PM

Trusted by the top brands

Προσφέρετε μία ασυναγώνιστη εμπειρία παραδόσεων

Μιλήστε με τους ειδικών των πωλήσεων μας. Η ομάδα των ειδικών μας θα εμβαθύνει στα εμπόδια που αντιμετωπίζει η επιχείρησή σας, θα εξερευνήσει τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου και θα σας παρουσιάσει πώς η Lastmily μπορεί να φέρει επανάσταση στις λειτουργίες σας.