👉 Ο απόλυτος οδηγός βελτιστοποίησης διανομών για το 2022

Ο σχεδιασμός δρομολογίων με το χέρι, είναι μια χρονοβόρα και αναποτελεσματική λύση, ειδικά όταν οι οδηγοί σας έχουν δεκάδες, εκατοντάδες ή και χιλιάδες προορισμούς ή πελάτες να επισκεφτούν.  Στις περισσότερες εταιρίες που κάνουν διανομή, μόνο οι μισθοί των οδηγών και το κόστος καυσίμων, αντιπροσωπεύουν άνω του 60% του συνολικού κόστους ανά χιλιόμετρο.
Έτσι, ακόμη και μικρές βελτιώσεις στη δρομολόγηση μπορούν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην απόδοσή σας, δηλαδή να σας βοηθήσουν να παραδώσετε περισσότερα πακέτα ή να εξυπηρετήσετε τους παραλήπτες πιο γρήγορα.  Με τα σωστά εργαλεία βελτιστοποίησης διαδρομών, η επιχείρησή σας μπορεί να εξοικονομήσει έως και 40% σε καύσιμα και να αυξήσει τις παραδόσεις των οδηγών σας έως και 50%, χωρίς να αυξήσετε τον στόλο σας.
Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας δώσουμε μια ολοκληρωμένη επισκόπηση του τι είναι η βελτιστοποίηση διαδρομών και πώς μπορεί να ωφελήσει την επιχείρησή σας. Θα δούμε πραγματικά παραδείγματα και περιπτώσεις χρήσης.
Έχουμε πολλά να καλύψουμε, οπότε ας ξεκινήσουμε..

 

Τι είναι η βελτιστοποίηση διαδρομών;

Η βελτιστοποίηση διαδρομών είναι η διαδικασία εύρεσης των κατάλληλων διαδρομών ώστε να επιτευχθεί η υψηλότερη δυνατή απόδοση με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Βοηθά τις επιχειρήσεις να μεγιστοποιήσουν την εκπλήρωση παραγγελιών ή παραδόσεων, ενσωματώνοντας παράλληλα πολλά κριτήρια, όπως ιστορικά και live δεδομένα κίνησης, προγράμματα οδηγών, διαθέσιμο χρόνο, συνολικές στάσεις, χρονικές δεσμεύσεις, διάρκεια στα σημεία κτλ. Η δρομολόγηση παράδοσεων δεν αφορά μόνο την εύρεση της συντομότερης διαδρομής από το σημείο Α στο σημείο Β, αλλά και την εύρεση της πιο αποτελεσματικής διαδρομής για πολλές διαφορετικές μεταβλητές.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την βελτιστοποίηση διαδρομών, είτε παραδίδετε πακέτα / αγαθά απευθείας σε ιδιώτες είτε διανέμετε σε καταστήματα, είτε ακόμα και αν είστε στον κλάδο των υπηρεσιών όπου τεχνικοί επισκέπτονται τα σπίτια ή τις επιχειρήσεις των πελατών. Η δρομολόγηση των οδηγών μπορεί να είναι μια δαπανηρή διαδικασία, αλλά με τα σωστά εργαλεία μπορεί να αυτοματοποιηθεί – εξοικονομώντας χρόνο, χρήματα και αυξάνοντας την ικανοποίηση των πελατών σας.

 

Δεν μπορώ να κάνω την δρομολόγηση με το χέρι;

Η παραδοσιακή δρομολόγηση γίνεται όλο και πιο δύσκολη καθώς η αγορά, οι παραγγελίες και η επιχείρησή σας αναπτύσσονται. Η χειρωνακτική εργασία επηρεάζει πολλές πτυχές όπως:
Αποδοτικότητα: Οι οδηγοί σας χρησιμοποιούν τις βέλτιστες / πιο γρήγορες διαδρομές; Μήπως χρησιμοποιείτε πάρα πολλά οχήματα/οδηγούς για να καλύψετε τη ζήτηση που έχετε;
Επεκτασιμότητα: Ο χειροκίνητος σχεδιασμός διαδρομών με βάση τις απαιτήσεις των σημείων, της κίνησης κ.λπ. απαιτεί πολύ χρόνο.
Ακρίβεια: Λαμβάνονται υπόψη όλα τα χρονικά παράθυρα, οι ικανότητες, τα προσόντα και οι δεξιότητες των οδηγών; Όσο πιο περίπλοκο είναι το σχέδιο, τόσο πιο εύκολο είναι να γίνει κάποιο ανθρώπινο λάθος.
Προσαρμογή: Τι κάνετε εάν ο οδηγός σας είναι άρρωστος ή λάβετε μια παραγγελία την τελευταία στιγμή; Οι αλλαγές αυτές είναι περίπλοκες όταν γίνονται χειροκίνητα και μπορούν να οδηγήσουν σε καθυστερήσεις, αποτυχημένες παραδόσεις και δυσαρεστημένους πελάτες.
Ευελιξία: Εάν ο άνθρωπος που κάνει την χειροκίνητα την δρομολόγηση παραιτηθεί, πόσο εύκολο είναι να αντικατασταθεί;

 

Έχω μια μικρή επιχείρηση. Μπορώ να χρησιμοποιήσω την Lastmily;

Φυσικά και μπορείτε!
Η βελτιστοποίηση διαδρομών αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο για όλες τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτου μεγέθους. Με την χρήση της lastmily μπορείτε να μειώσετε σημαντικά τα λειτουργικά κόστη σας και να πάτε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο.

 

Ποια είναι τα οφέλη της βελτιστοποίησης διαδρομών;

Ανεξάρτητα από το πως προγραμματίζετε την δρομολόγηση για μια εταιρία ταχυμεταφορών, ένα logistic ή γενικότερα μια εταιρία διανομής, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζετε είναι καθολικές:
• Η μεγιστοποίηση των αποστολών και των εσόδων από τον υπάρχοντα στόλο και το εργατικό δυναμικό σας είναι δύσκολη.
• Ο χειροκίνητος προγραμματισμός μπορεί να διαρκέσει για ώρες.
Οι μισθοί των οδηγών και τα καύσιμα αποτελούν σημαντικό κόστος για την επιχείρησή σας.
• Η προσαρμογή στις ακυρώσεις παραδόσεων και τους άρρωστους υπαλλήλους είναι περίπλοκή. Γενικότερα οποιαδήποτε αλλαγή στον προγραμματισμό φέρνει δυσκολίες.
• Οι παραδόσεις που φτάνουν με καθυστέρηση οδηγούν σε δυσαρεστημένους πελάτες.
Η Lastmily μπορεί να βοηθήσει σε όλα τα παραπάνω. Να πως:

 

#1. Αυξήστε τα έσοδα ανά οδηγό και μειώστε το κόστος
Ποια επιχείρηση δεν ενδιαφέρεται να μειώσει το λειτουργικό κόστος της 
και να βελτιώσει τα έσοδα ανά οδηγό; Για κάθε επιχείρηση που κάνει διανομή, τα χαμηλά περιθώρια κέρδους είναι μια συνεχής πρόκληση. Ένα βασικό μέρος της διαχείρισης του εργατικού δυναμικού είναι να διασφαλίσετε ότι λειτουργείτε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά και ότι δεν σπαταλάτε καύσιμα ή ανθρώπινο δυναμικό.
Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα κόστη σας, η βελτιστοποίηση διαδρομών μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα χωρίς να θυσιάσετε την ποιότητα της υπηρεσίας. Σας βοηθά επίσης να πάρετε τα μέγιστα από τον στόλο σας, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε οδηγό να ολοκληρώσει περισσότερες παραδόσεις, αυξάνοντας τα έσοδα και τα κέρδη σας.
 


#2.
Μειώστε τον χρόνο οργάνωσης
Η ομάδα σας αφιερώνει ώρες οργανώνοντας και αναδιοργανώνοντας άτομα, χρονοδιαγράμματα, βάρδιες, παραδόσεις, ραντεβού σε καθημερινή βάση.
Με την Lastmily, μπορείτε να μειώσετε τη φάση σχεδιασμού από ώρες σε λεπτά. Μπορείτε να εισαγάγετε απευθείας λίστες παραδόσεων / παραλαβών σε μορφή CSV ή excel και η Lastmily θα τις αναθέσει κατάλληλα με βάση τη διαθεσιμότητα και τις απαιτήσεις σας.

 


#3. Βελτιώνει την ικανοποίηση των πελατών
Η σύγχρονη επιχείρησή σας κινδυνεύει καθώς οι κριτικές των πελατών επηρεάζουν την επιτυχία ή την αποτυχία σας περισσότερο από ποτέ.
Σύμφωνα με στατιστικά του 2021, το 90% των καταναλωτών & επιχειρήσεων χρησιμοποίησαν το Διαδίκτυο για να βρουν μια τοπική επιχείρηση και το 82% διάβασε κριτικές πελατών πριν λάβει μια απόφαση.
Δεν είναι μόνο οι γίγαντες του ηλεκτρονικού εμπορίου όπως η Amazon που θα πρέπει να ενδιαφέρονται για τις κριτικές. Επηρεάζουν όλα τα είδη των επιχειρήσεων που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές. Εάν θέλετε οι δυνητικοί πελάτες σας να σας εμπιστεύονται τα χρήματά τους, πρέπει να έχετε μια ρεαλιστική και θετική φήμη στο διαδίκτυο.
Τώρα με το Live Tracking της Lastmily, οι παραλήπτες μέσω μηνύματος SMS / VIBER ή email, έχουν live tracking των αποστολών τους σε χάρτη  και μπορούν να βλέπουν την ακριβή ώρα που θα γίνει η παράδοση τους. Ταυτόχρονα -αν το επιθυμείτε- έχουν την δυνατότητα να δηλώσουν ότι δεν θα είναι εκεί για την παραλαβή, να διαλέξουν άλλη διεύθυνση, μέρα ή ώρα. Με αυτόν τον τρόπο γλυτώνει χρόνο ο οδηγός από παραδόσεις που δεν θα ολοκληρωθούν ενώ έχετε και λιγότερα τηλέφωνα στο γραφείο από παραλήπτες που θέλουν να κάνουν αλλαγές.
Ταυτόχρονα, μπορείτε αν θέλετε να προσκαλέσετε τους εντολείς σας
 στην πλατφόρμα προσφέροντας τους καινοτόμα εργαλεία όπως live tracking όλων των αποστολών τους σε χάρτη, δυνατότητα αιτημάτων αυτόματης παραλαβής, πληροφορίες για αποστολές, αντικαταβολές κ.α.
Τέλος, με την Lastmily, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι οι οδηγοί σας θα φτάνουν πάντα στην ώρα τους και θα δείτε μείωση έως και 80% στις αποτυχημένες πρώτες προσπάθειες παράδοσης.

 

#4. Κατανέμει τον φόρτο εργασίας πιο αποτελεσματικά
Πώς διανέμετε επί του παρόντος τις αποστολές μεταξύ των οδηγών σας; Εάν είστε όπως οι περισσότερες επιχειρήσεις, το ρυθμίζετε γεωγραφικά, με κάθε οδηγό να έχει τη δική του περιοχή παράδοσης ή εξυπηρέτησης.

 

Είναι μια γρήγορη μέθοδος και είναι εύκολο να το κάνει χειροκίνητα ακόμη και ένας άπειρος διακινητής ή προγραμματιστής. Σε τελική ανάλυση, απλώς διαιρείτε τους φόρτους εργασίας με βάση τις γεωγραφικές περιοχές.
Δεν είναι όμως η αποδοτικότερη λύση…
• Είστε βέβαιοι πως αυτός ο στατικός διαχωρισμός δεν σας επιβαρύνει με επιπλέον κόστος σε χιλιόμετρα, ώρες ή οδηγούς;
• Τι γίνεται εάν διαφορετικές περιοχές της πόλης έχουν διαφορετικό αριθμό προγραμματισμένων παραδόσεων / παραλαβών;
• Τι γίνεται αν οι οδηγοί που καλύπτουν διαφορετικές περιοχές έχουν διαφορετικές δυνατότητες και διαφορετικούς τύπους οχήματος;
Είναι εύκολο να δημιουργήσετε μη ισορροπημένο φόρτο εργασίας όπου συγκεκριμένοι οδηγοί κάνουν περισσότερες παραδόσεις.
Η βελτιστοποιημένη δρομολόγηση αντιμετωπίζει όλα αυτά τα ερωτήματα συνυπολογίζοντάς τα στην αρχική διαδικασία σχεδιασμού. Μπορείτε να κατανείμετε βέλτιστα τις αποστολές σας σε ολόκληρο τον στόλο σας εξ
ασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, μειώνοντας κόστη καυσίμου ή ακόμα και αριθμό οχημάτων / οδηγών.

 

#5. Σας δίνει τη δυνατότητα να επανασχεδιάζετε γρήγορα
Οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής στις διαδρομές είναι αναπόφευκτες και είναι ένα πολύ δύσκολο έργο να προσπαθήσετε να κάνετε αλλαγές σε πολλαπλά προγράμματα οδηγών εν κινήσει με μη αυτόματο τρόπο.Καθυστερημένες αποστολές, ακυρώσεις, πελάτες που ζητούν εναλλακτικές διευθύνσεις παράδοσης είναι μερικοί μόνο παράγοντες που μπορούν να καταστρέψουν ένα καλάπρογραμματισμένο πρόγραμμα.Με την Lastmily, μπορείτε πολύ εύκολα να αντιμετωπίσετε όλα τα παραπάνω, να προσθέτετε νέα σημεία ή να επεξεργαστείτε υπάρχοντα ακόμα και αν οι οδηγοί είναι στον δρόμο. Έτσι έχετε πάντα και γρήγορα τα βέλτιστα δρομολόγια.Όταν κάνετε δρομολόγηση εκ των προτέρων, πρέπει να έχετε τη δυνατότητα να επανασχεδιάζετε και να διαχειρίζεστε τον στόλο των οδηγών σας από απόσταση εν κινήσει.

 

#6. Η δουλειά των οδηγών σας γίνεται πιο απλή, χωρίς στρες και ρίσκα λανθασμένων αποφάσεων
Λόγω της αυτόματης – βελτιστοποιημένης δρομολόγησης, οι οδηγοί σας μέσω της mobile εφαρμογής, γνωρίζουν ακριβώς την σειρά επίσκεψης για όλα τους τα σημεία. Έτσι, γλιτώνουν από το καθημερινό στρες αποφάσεων για το που θα πάνε μετά καθώς και χρόνο σε τηλέφωνα από γραφείο και παραλήπτες. Η εφαρμογή, τους καθοδηγεί σημείο προς σημείο, προσφέροντας τους όλες τις λεπτομέρειες  παράδοσης διευκολύνοντας σημαντικά το καθημερινό έργο τους.
Αυτό μπορεί να κάνει τη διαφορά στη διατήρηση των εργαζομένων ή την εκπαίδευση νέων, κάτι που αποτελεί πρόκληση σε πολλούς σχετικούς κλάδους. Το 35% των οδηγών εγκατέλειψετην εργασία του τις πρώτες 90 ημέρες το 2022.

 

app-website (1)


Κλάδοι που μπορούν να χρησιμοποιήσουν την βελτιστοποίηση δρομολογίων

 

Αν δεν βλέπετε τον κλάδο σας παρακάτω,αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η βελτιστοποίηση διαδρομών δεν μπορεί να διευκολύνει τη δουλειά σας. Απευθυνθείτε στους ειδικούς της Lastmily για να λάβετε μια εξατομικευμένη προσφορά για την επιχείρησή σας.

 

 

1. Courier & Logistics
Όταν έχετε να παραδώσετε πολλές αποστολές με πολλαπλές ιδιαιτερότητες, η επιλογή της σωστών διαδρομών θα κάνει τη διαφορά.
Σημεία πόνου:
Πολλά σημεία παράδοσης με πολλές και διαφορετικές ιδιαιτερότητες.
Διαφορετικές ικανότητες οδηγών.
Διαφορετικοί τύποι οχημάτων.
Κίνηση και κλεισίματα δρόμων.
Πώς η βελτιστοποίηση διαδρομών αντιμετωπίζει αυτά τα σημεία πόνου:
Με την Lastmilyμπορείτε να ορίσετε παραμέτρους όπως οι ώρες εργασίας, τα skills οδηγών, τα σημεία εκκίνησης τερματισμού, τους τύπος οχημάτων, την χωρητικότητα, τα skills οχημάτων κ.α.
Μπορείτε να ορίσετε χρονικές δεσμεύσεις, όγκο, βάρος, προτεραιότητα κ.α.
Μπορεί να λάβει υπόψη όλα τα δεδομένα σημείων, οδηγών και οχημάτων προκειμένου να έρθει πλήρως στις ανάγκες μας. 
• Λαμβάνοντας όλα τα παραπάνω, η πλατφόρμα σας προσφέρει εκείνες τις διαδρομές που θα σας χαρίσουν την μέγιστη απόδοση στο χαμηλότερο κόστος καθημερινά.
Μπορείτε να δείτε περισσότερα για την χρήση της Lastmily σε couriers, μεταφορικές και logistics εδώ.

 

#2. Τροφοδοσία καταστημάτων
Η τροφοδοσία καταστημάτων έχει πολλές δυσκολίες και ιδιαιτερότητες ανά σημείο.
Σημεία πόνου:
Μεγάλη απόκλιση στην διάρκεια των στάσεων.
Ευαίσθητα αγαθά που πρέπει να παραδοθούν στην ώρα τους.
Ιδιαιτερότητες οχημάτων
Πώς η βελτιστοποίηση διαδρομών αντιμετωπίζει αυτά τα σημεία πόνου:
Η δρομολόγηση λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες της κάθε στάσης όπως η διάρκεια και το όχημα.
Η σωστή πρόβλεψη της δρομολόγησης, σας επιτρέπει να είστε ακριβείς στις ώρες σας.
Μπορείτε να δείτε περισσότερα για την χρήση της Lastmily για εσωτερική διανομή και τροφοδοσίες καταστημάτων εδώ.

 

#3. Groceries
Η ολοένα αυξανόμενη ανάγκη για ψώνια στο σπίτι, δημιουργεί καθημερινά προκλήσεις και πονοκεφάλους στις επιχειρήσεις διανομής super markets. Η έγκαιρη παράδοση των παραγγελιών αποτελεί τεράστιο μέρος της εμπειρίας του πελάτη ενώ οι αυτοματισμοί και η βέλτιση δρομολόγηση θα κάνουν την διαφορά στην καθημερινότητά σας.
Σημεία πόνου:
• Οι απαιτητικοί πελάτες αναμένουν ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο.
Προβλήματα με τις lastmile παραδόσεις.
• Συνήθως οι οδηγοί σας είναι συμβεβλημένοι με κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα / κέντρο παραλαβής. Η δυνατότητα παραλαβών από διαφορετικά σημεία κάθε φορά (πχ. διαφορετικά καταστήματα) για τους οδηγούς, είναι δύσκολο να προγραμματιστεί με αποτέλεσμα να υπάρχει καθημερινά χρόνος αδράνειας και σπατάλη πόρων.
Πώς η βελτιστοποίηση διαδρομών αντιμετωπίζει αυτά τα σημεία πόνου:
• Η παρακολούθηση παραγγελιών (live tracking σε χάρτη με ώρα άφιξης) και οι ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο κρατούν τους πελάτες σας ενήμερους.
• Αποτελεσματική ανάθεση παραγγελιών σε κάθε οδηγό εν κινήσει, σε πραγματικό χρόνο και πλήρως αυτόνομα θα μειώσει κόστη και είναι βέβαιο πως θα καταφέρετε αρκετά περισσότερες αποστολές χωρίς την πρόσληψη επιπλέον οδηγών και αγορά νέων οχημάτων.
• Μπορεί να λάβει υπόψη  περισσότερα του ενός, σημεία παραλαβής για κάθε οδηγό, και ουσιαστικά να βελτιστοποιεί το δίκτυο σας συνολικά αυξάνοντας δραστικά τα σημεία παράδοσης / οδηγό καθημερινά.
Μπορείτε να δείτε περισσότερα για την χρήση της Lastmily για διανομή ειδών super market εδώ.

#4. Διανομή φαγητού
Για μια εταιρεία διανομής τροφίμων, η βέλτιστη δρομολόγηση είναι απαραίτητη. Μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε σημαντικά το λειτουργικό κόστος και να δημιουργήσετε μια πιο χαρούμενη, πιο πιστή βάση πελατών.
Σημεία πόνου:
• Οι πελάτες θέλουν ανά πάσα στιγμή να γνωρίζουν πού βρίσκεται η παραγγελία τους.
• Συνεχής ανάγκη για ανάθεση νέων παραγγελιών την ώρα που οι οδηγοί είναι στον δρόμο που αποσπά συνεχώς κάποιον ή κάποιους εργαζομένους.
• Συνήθως οι οδηγοί σας είναι συμβεβλημένοι με κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα / κέντρο παραλαβής. Η δυνατότητα παραλαβών από διαφορετικά σημεία κάθε φορά (πχ. διαφορετικά καταστήματα) για τους οδηγούς, είναι δύσκολο να προγραμματιστεί με αποτέλεσμα να υπάρχει καθημερινά χρόνος αδράνειας και σπατάλη πόρων.
• Μεγάλοι όγκοι παραγγελιών ανά ώρα.
• Συνεχής ανάγκη για συνεννόηση με οδηγούς και ενημέρωσή τους για νέες παραγγελίες.
Πώς η βελτιστοποίηση διαδρομών αντιμετωπίζει αυτά τα σημεία πόνου:
• Live tracking οδηγού στον χάρτη από την αρχή της παραγγελίας έως και την παράδοση τής, στον πελάτη σας.
• Αυτόματη ανάθεση σε οδηγούς, εν κινήσει, για κάθε παραγγελία.
• Ουσιαστικά η Lastmily λαμβάνει συνεχώς τις παραγγελίες σας μέσω API και επανασχεδιάζει συνεχώς το δίκτυο σας αυτόματα λαμβάνοντας υπόψη, την θέση των οδηγών κάθε στιγμή, τις παραγγελίες που έχουν επάνω τους και τον χρόνο ετοιμασίας των νέων παραγγελιών.
• Επαναπρογραμματίζει τις διαδρομές, για μεγάλο αριθμό παραγγελιών μέσα σε δευτερόλεπτα.
Μπορείτε να δείτε περισσότερα για την χρήση της Lastmily για διανομή γρήγορου φαγητού εδώ.

 

#5. Εγκατάσταση, επιθεώρηση και συντήρηση
Η ώρες οδήγησης αποτελούν σημαντικό μέρος του κόστους οποιασδήποτε επιχείρησης παροχής υπηρεσιών. Η βελτιστοποίηση των διαδρομών σας μπορεί να αλλάξει πραγματικά το παιχνίδι.
Σημεία πόνου:
• Διαφορετικές ώρες/ραντεβού.
• Ομάδα που περιμένει μέχρι να μπει ένα νέο ραντεβού.
• Αλλαγές της τελευταίας στιγμής.
• Διαφορετικά προσόντα και τεχνογνωσία προσωπικού.
Πώς η βελτιστοποίηση διαδρομών αντιμετωπίζει αυτά τα σημεία πόνου:
Χρονικά παράθυρα στα σημεία.
• Η σωστή κατανομή του φόρτου εργασίας μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τον αριθμό των τεχνικών που βρίσκονται σε αναμονή.
• Ο δυναμικός επανασχεδιασμός σάς βοηθά να προσαρμοστείτε στις ακυρώσεις και τις παραγγελίες της τελευταίας στιγμής.

 

#6. Πωλήσεις
Οι εκπρόσωποι πωλήσεων που πρέπει να καλύπτουν τεράστιες περιοχές περνούν πολύ χρόνο στο δρόμο. Οι καλύτερες διαδρομές μπορούν να μειώσουν το κόστος και να βελτιώσουν τα αποτελέσματα.
Σημεία πόνου:
• Διαφορετική διάρκεια συναντήσεων.
• Διαφορετική προτεραιότητα.
• Αλλαγές της τελευταίας στιγμής.
Πώς η βελτιστοποίηση διαδρομών αντιμετωπίζει αυτά τα σημεία πόνου:
• Χρησιμοποιήστε ιστορικά δεδομένα για να αξιολογήσετε τη διάρκεια της συνάντησης κατά τον σχεδιασμό μιας διαδρομής.
• Ο δυναμικός επανασχεδιασμός διατηρεί το πρόγραμμα ενημερωμένο ανά πάσα στιγμή.

 

#7. Άλλοι κλάδοι
Οι κλάδοι που καλύψαμε παραπάνω δεν είναι οι μόνοι που μπορούν να επωφεληθούν από τη βελτιστοποίηση διαδρομών. Οποιαδήποτε εταιρεία παρέχει υπηρεσίες ή παραδίδει προϊόντα θα δει σημαντικά οφέλη.
Για παράδειγμα, η βελτιστοποίηση διαδρομών είναι επίσης πολύτιμη για αυτούς τους κλάδους:
• Πλύσιμο και στεγνό καθάρισμα
• Συλλογή απορριμμάτων
Υπηρεσίες καθαρισμού κ.α.

client_portal_mockup_new_site-copy2 (1) (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lastmily